Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GUESS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ЧАНТА

8490,00 ден 5890,00 ден.

Боја

GSS005593

100%Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ЧАНТА

GUESS

ЧАНТА

GUESS

ЧАНТА

GUESS

ЧАНТА

GUESS

ЧАНТА

GUESS