Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GUESS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАРИЧНИК

3890,00 ден. 3112,00 ден.

Боја

GSS005598

100%Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ПАРИЧНИК

GUESS