Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GUESS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ФУСТАН

5790,00 ден. 4632,00 ден.

Боја

GSS005722

91%Полиестер 9%еластин

Може да ви се допаѓа

ФУСТАН

GUESS

ФУСТАН

GUESS

ФУСТАН

GUESS

ФУСТАН

GUESS

ФУСТАН

GUESS