Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GUESS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ФУСТАН

7690,00 ден 5390,00 ден.

Боја

GSS006119

100%Полиестер

Може да ви се допаѓа

ФУСТАН

GUESS

ФУСТАН

GUESS

ФУСТАН

GUESS

ФУСТАН

GUESS

ФУСТАН

GUESS