Fashion Group E-shop
02/60 90 371

CALVIN KLEIN

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЈАКНА

15590,00 ден. 10890,00 ден.

Боја

J20J208588-099

100%Полиестер

Може да ви се допаѓа

ЈАКНА

CALVIN KLEIN

ЈАКНА

CALVIN KLEIN

ЈАКНА

CALVIN KLEIN