Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PREMIATA

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАТИКИ

14490,00 ден.

Боја

LANDER-3756

40%Кожа 50%полиестер 10%најлон

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA