Fashion Group E-shop
02/3248194

PREMIATA

ЕСЕН ЗИМА 2018

ПАТИКИ

14490,00 ден. 12317,00 ден.

Боја

LIZ-3537

85%Кожа 15% пластични матријали

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA