Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PREMIATA

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАТИКИ

15390,00 ден.

Боја

MICK-2819

90%Кожа 7%полиестер 3%други

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA