Fashion Group E-shop
02/3248194

PREMIATA

ЕСЕН ЗИМА 2018

ПАТИКИ

14490,00 ден.

Боја

MICK-3253

30% Гума 65%кожа 5%пластика

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA