Fashion Group E-shop
02/60 90 371

SUPER DRY

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ДУКСЕР

6190,00 ден. 4952,00 ден.

Боја

MS3024AT-02A

69% ПОЛИЕСТЕР 26% ВИСКОЗА 5% ЕЛАСТИН

Може да ви се допаѓа

ДУКСЕР

SUPER DRY

ДУКСЕР

SUPER DRY

ДУКСЕР

SUPER DRY

ДУКСЕР

SUPER DRY

ДУКСЕР

SUPER DRY