Fashion Group E-shop
02/3248194

CESARE PACIOTTI/4US

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЧИЗМИ

18490,00 ден.

Боја

PSSQU2TSU-GREEN

60%Кожа 40% текстил

Може да ви се допаѓа

ЧИЗМИ

FORUS

ЧИЗМИ

FORUS