Fashion Group E-shop
02/60 90 371

REPLAY

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЧАНТА

9490,00 ден. 6590,00 ден.

Боја

RPL004114

100%Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ЧАНТА

REPLAY

ЧАНТА

REPLAY

ЧАНТА

REPLAY

ЧАНТА

REPLAY

ЧАНТА

REPLAY